Ümit Özat'ın yeni ekibi belli oldu



Son dakika haberi: Son olarak TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'u çalıştıran Ümit Özat'ın yeni ekipı belli oldu. 43 yaşındaki hoca, Bosna Hersek ekiplerinden NK Celik Zenica ekipı ile 1.5 senelik sözleşme imzaladı.
Son dakika gelişmesi... Son olarak TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da vazife alan Ümit Özat'ın yeni durağı belli oldu. Deneyimli hoca, Bosna Hersek ekiplerinden NK Celik Zenica ile 1.5 senelik sözleşme imzaladı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Özat, Bosna mecarasının kendisi için değişik bir deneyim olacağını belirtti. Hedeflerinin Avrupa'da mücadele etmek bulunduğunu ifade eden Özat, şu ifadeleri kullandı: İyi bir projenin parçası olmaktan dolayı mutluyum. İyi futbolcuların çıktığı bir coğrafyaya gidiyorum. Gayem futbolda başarı yakalamanın yanı sıra yeni yıldızlar kazanmıştırrmak.

Özat, Başkan Olgun Aydın’ın da katıldığı imza töreninin peşinden ayağının tozuyla yeni ekipı ile ilk antrenmanına çıktı.

Teknik adamlık kariyerine Ankaragücü'nde başlamış olan Ümit Özat, sırayla Manisaspor, Elazığspor, Boluspor, Samsunspor, Mersin İY, Gençlerbirliği, Giresunspor ve Adana Demirspor takımlarında vazife aldı.

İsmi Süper Lig ekipleriyle anılan Ümit Özat, özellikle Adana Demir'deki başarısıyla dikkat çekmişti.